KASVOT

BALSAMIT

KÄDET

HIUKSET

VARTALO

HUONE- TUOKSUT

VARTALO

Mjúk – uudistava vartalokuorinta

Mjuk tarkoittaa islannin kielessä pehmeää. Kuorintageeli pehmittää vartalonihoa, poistaa kuivia ihosoluja ja näin virkistää kehoa ja keventää väsyneitä jalkoja. Se tarjoaa hemmottelua väsyneelle, virkistää ja energisoi mieltä, sekä kosteuttaa ihoa.

Epsom-suola eli karvassuola tekee ihosta silkkisen pehmeän ja tasaisen samalla, kun manteliöljy, E-vitamiini ja glyseriini lpalauttavat ihon lipidisuojan ja näin ehkäisevät kosteuden haihtumista ihosta. Frankincense ja Sóleyn nimikkoöljysekoitus Islannin villiyrteistä korjaavat pieniä hankaumia, kuivia laikkuja ja ihon UV-valovaurioita, sekä hoitaa pieniä ihotulehduksia. Kuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti. Eteeriset öljyt hellivät mieltä tuoksullaan ja virkistävät aisteja.

Lind-luomuvartaloemulsio

Lind tarkoittaa lähdettä. Tämä silkkinen vartalovoide tuo kuivalle iholle lähdeveden raikkautta ja kosteutta. Voide-emulsio sisältää Laugarvatin alueelta, Etelä-Islannista, käsin poimittuja yrttejä, jotka rahoittavat ja pehmittävät ihoa. Karitevoi suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja eteeriset öljyt rentouttavat ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Luonnollinen tuoksu eteerisistä öljyistä, ilman hajusteita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lind – kosteuttava suihkugeeli

Lähteenraikas Lind-suihkugeeli puhdistaa ihoa hellävaraisesti, ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Suihkugeeli sisältää Laugarvatin alueelta, Etelä-Islannista käsin poimittuja yrttejä, jotka virkistävät kehoa ja mieltä. Vihreiden yrttien ja sitruksen eteeriset öljyt antavat suihkugeelille miellyttävän, kevyen tuoksun, joka sopii miehille ja naisille. Vartalon ja hiusten pesuun soveltuva tuote suojaa ja pehmittää ihoa, sekä ehkäisee ihon ja päänahan kuivuutta, hilseilyä ja kutinaa. Lisäksi geeli tasapainottaa hiuspohjan talin eritystä. Sopii kaikille ihotyypeille ja hiuksille.